Metallinkeräyslava

Metallinkeräyslava on Nuorisoseurantalon pihalla 14.6.-28.6.2021 välisenä aikana. Ethän tuo kylmälaitteita tai akkuja! Nostoapua voi pyytää Kari Isotalolta p. 0400 877 906.
Tuotto Marttilan Nuorisoseuran hyväksi. Eli nyt siivoamaan nurkkia, jotta saadaan talon remontti etenemään!

Ajankohtaista

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.

Nuorisoseuran teatteriryhmä projekti "Kinkku kylmänä" vuonna 2021. Tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon remontoinnissa ollaan kahvion maalaamalla ja tapetoimalla raikastettu ilmettä. Kahvion remontti on nyt valmis.

Salin puolella uudistetaan näyttämöä. Väliaikaisiksi tarkoitetut laajennusosat on nyt poistettu ja ne ovat saaneet tilalle kauniit laajennukset, jotka ovat samaa mallia näyttämön vanhan reunan kanssa. Seuraavaksi ne saavat maalia pintaan.

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään