Vuoden 2023 näytelmä Korkealta näkyy kauas - vai?

Marttilan Nuorisoseuran teatteri esittää keväällä 2023 näytelmän "Korkealta näkyy kauas - vai?" Näytelmän on kirjoittanut ja ohjannut Merja Tuominen, ja se on itsenäinen jatko vuoden 2022 näytelmälle "Leviällä tiellä kengät kuluu". Edelleen elellään Mattila nimisessä pienessä maalaiskunnassa, mutta nyt sen kirkonkylän ainoassa kerrostalossa. Vanhoja tuttuja hahmoja on mukana ja paljon uusia.

Esitykset ovat maaliskuun ensimmäisellä ja toisella viikonlopulla:
pe 3.3 klo 19.00, la 4.3. klo 14.00 ja su 5.3. klo 14.00 sekä
pe 10.3. klo 19.00, la 11.3. klo 14.00 ja 20.00 ja  su 12.3 klo 14.00.

Liput 20€, eläkeläiset 18€ ja alle 10-vuotiaat 10€.
Väliajalla on kahvitarjoilu vapaaehtoisella kahvimaksulla.

Lippuja ennakkoon Marttilan kirjastosta (myös korttimaksu onnistuu) ja Nurmin kaupalta sekä varauksia Petri Prusilalta 0440123645.

Tervetuloa! 

Karjalaisuus saapuu Marttilaan-esitykset

Marttilan Nuorisoseuran kansantanssiryhmät Hurmurit, Veijarit ja Riijarit esittävät "Karjalaisuus saapuu Marttilaan"-kokonaisuuden 28.4. ja 29.4. 2023. Esitys on tarina evakoiden saapumisesta, sopeutumisesta ja elämisestä Marttilassa. Se sopii ajatuksena koko Varsinais-Suomeen, sillä karjalaista kansaa asutettiin kaikkiin ympäristökuntiimme. Laulun, tanssin, näytelmän ja musiikin keinoin toteutettu kokonaisuus on samaan aikaan haikea ja iloinen, kaipaava ja sopeutunut. Iloisen polkan ja kaihoisan valssin avulla ryhmät esittävät niitä tuntemuksia, joita karjalaiset ja paikallinen väestö joutuivat kohtaamaan evakkoon joutuessaan. Produktion on kirjoittanut ja suunnitellut Merja Tuominen, joka ohjaa myös tanssit. Näytelmäkohtaukset ohjaa Matti Tapani. Mukana 22 aikuistanssijaa ja 10 lapsitanssijaa.

Martin päivät 2022

Marttila-messuilla Marttilan Nuorisoseuran pisteellä arvailtiin karkkipurkin sisältöä. Oikea vastaus oli 109 kpl ja lähimmäs oikeaa osui Reiska Hakala. Onnea! Palkinto (karkit purkkeineen) on toimitettu perille.
 Kyselyyn liittyen Nuorisoseuran toimintaan vastasi muutama henkilö ja arvonnassa kahden hengen vapaaliput kevään 2023 näytelmään voitti Annamaija Virtanen. Onnea!
Kiitos kaikille pöydässämme vierailleille ja valokuvia katselleille.

Marttilan Nuorisoseura kiittää

Saimme lahjoituksena Osuuspankki Vakka-Auranmaalta kolme kaunista Arto Alieskolan puureliefiä. Ne pääsivät koristamaan salin seiniä. Suuret kiitokset!

Kevään 2022 näytelmä

Nuorisoseuran teatteriryhmä kurkistaa kevään näytelmässä pienen kunnan (kuten Marttila) Maunola-nimisen kylän tapahtumiin. Kunnan päättävät miehet suunnittelevat kylälle asioita, jotka eivät sovi naisten ja nuorten ajatukseen. Miten lopulta käy niin kylän kuin ihmisten rakkauselämän, se selviää huhtikuun kahden ensimmäisen viikonlopun aikana. Menneisyys ja nykyisyys lyövät näytelmässä kättä niin hyvässä kuin pahassa, mutta onnellinen loppu kruunaa kaiken. Sanan säilä iskee kipinää ja erittäin monipuolinen musiikki siivittää näytelmää.

"Leviällä tiellä kengät kuluu"

Näytelmän on kirjoittanut Merja Tuominen, tekstin sopivuutta nuorten näyttelijöiden suuhun on stilisoinut Matti Tapani, orkesterin johto on Heikki Eskolan harteilla, ja ohjauksesta vastaa Merja Tuominen.


Kiitos kaikille näytelmän katsomassa käyneille!

Zumba ja jumppa

Nykyisin Auranmaan kansalaisopiston vetämä eli mukaan pitää ilmoittautua heidän kauttaan. Kuitenkin edelleen tiistaisin zumbaa ja jumppaa.

Lasten- ja nuortenteatteri 2021

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.


Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon kunnostustöitä jatketaan vuoden 2023 aikana.

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään