Teatterinäytökset keväällä 2024

Marttilan Nuorisoseuran teatteriryhmät aloittavat näytäntökauden jo helmikuussa, sillä lasten- ja nuortenteatterin näytelmä "Kirjat sekaisin" esitetään yleisölle kahtena näytöksenä
11.2.2024 klo 13.00 ja 15.00.
Kosken Talolan koulu tulee katsomaan näytelmän maanantaina 12.2. ja Marttilan koulu keskiviikkona 14.2.
Kirjat sekaisin- näytelmä harjoiteltiin ja videoitiin jo kolme vuotta sitten. Videointiin päädyttiin koronarajoitusten takia, mutta nyt pääsemme esittämään näytelmän "livenä".
Käsikirjoitus on kasvanut ja uusia hahmoja tullut mukaan - näytelmää on mukavasti uudistettu. Koko perheen näytelmää uskaltavat katsoa pienimmätkin perheen jäsenet.
Näytelmän kesto väliajan kanssa noin tunti ja vartti.
Lippuja ovelta 10€ kpl, alle 7 vuotiaat vapaa pääsy.  Lippu sisältää kahvin ja mokkapalan. Vapaaehtoinen kahviraha.

Aikuisten teatteriryhmä esittää Mattila-trilogian kolmannen osan "Matalalentoa Käenpesään" maaliskuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna. 1, 2. ja 3. maaliskuuta sekä 8. 9. ja 10. maaliskuuta.
Näytökset perjantaisin klo 19.00, lauantaisin klo 14.00 ja sunnuntaisin klo 13.00. 9.3 on myös ns. yönäytös klo 20.00.
Lippuja Marttilan kirjastolta, Nurmin kaupalta ja Nuorisoseurantalon ovelta tuntia ennen näytöksen alkua.
Ennakkovarauksia voi myös tehdä puhelimitse (044123645, Prusila). Lipun hinta 20€, alle 15 vuotiaat 15€.

Among us hiihtolomalla

Hiihtolomalla ke 21.2.24 klo 10 järjestämme yhdessä Marttilan Kunnan kanssa Among us -livepelitapahtuman alakouluikäisille lapsille. Lisätietoja Elinalta p. 040 7454 965 ja ilmoittautumiset kunnan Vapaaaikatoimen kautta.

Seuran kevätkokous 2024

Marttilan Nuorisoseuran kevätkokous on Nuorisoseurantalolla su 24.3.24 klo 15. Tervetuloa!
T: Johtokunta

Lapsille kansantanssia

Tuo lapsesi tutustumaan iloiseen kansantanssiin leikin varjolla! Alle kouluikäisten ryhmässä tutustutaan kansantanssin alkeisiin iloisella asenteella ilman suuria vaateita.
Ryhmään ovat tervetulleita kaikki alla kouluikäiset lapset, alle 3-vuotiaille toivomme aikuisen mukaan. Tunnille tarvitset tossut, joustavat vaatteet, vesipullon ja iloista mieltä. Lämpimästi tervetuloa kanssamme tanssimaan.
Ohjaajat:
Heidi 040 064 0678
Leena 041 504 8331

Jumpataan Nuorisoseurantalolla

Tiistai-iltaisin alkaen 5.9.2023 jumpataan Marttilan Nuorisoseurantalolla teemalla "kunnossa kaiken ikää". Jumpat alkavat klo 19.00 ja kestävät noin tunnin ja vartin.
Alkuun lämmitellään mukavasti musiikin tahdissa eri teemoilla. Lihaskunto-osiossa käydään läpi kaikki kehon suuret lihasryhmät ja lopuksi venytellään ja palautellaan hyvin.
Jokainen tekee tietenkin omien rajoitteittensa mukaisesti. Ainoana ehtona on, että pystyy jumppaamaan lattiatasossa.
Mukaan tarvitset sisä-tossut, joustavan vaatetuksen, juomapullon ja jumppa-alustan. Syksyn aikana käytämme myös apuvälineinä keppiä, käsipainoja ja kuminauhoja, joista tietoa myöhemmin.
Tulethan iloisella mielellä mukaan t. ohjaaja Merja

Vuoden 2023 näytelmä Korkealta näkyy kauas - vai?

Marttilan Nuorisoseuran teatteri esitti keväällä 2023 näytelmän "Korkealta näkyy kauas - vai?" Näytelmän kirjoitti ja ohjasi Merja Tuominen, ja se oli itsenäinen jatko vuoden 2022 näytelmälle "Leviällä tiellä kengät kuluu". Edelleen elettiin Mattila nimisessä pienessä maalaiskunnassa, mutta nyt sen kirkonkylän ainoassa kerrostalossa. Vanhoja tuttuja hahmoja oli mukana ja paljon uusia.

Kiitos katsojille, näyttelijöille sekä talkooväelle!

Marttilan Nuorisoseura kiittää

Saimme lahjoituksena Osuuspankki Vakka-Auranmaalta kolme kaunista Arto Alieskolan puureliefiä. Ne pääsivät koristamaan salin seiniä. Suuret kiitokset!

Kevään 2022 näytelmä

Nuorisoseuran teatteriryhmä kurkistaa kevään näytelmässä pienen kunnan (kuten Marttila) Maunola-nimisen kylän tapahtumiin. Kunnan päättävät miehet suunnittelevat kylälle asioita, jotka eivät sovi naisten ja nuorten ajatukseen. Miten lopulta käy niin kylän kuin ihmisten rakkauselämän, se selviää huhtikuun kahden ensimmäisen viikonlopun aikana. Menneisyys ja nykyisyys lyövät näytelmässä kättä niin hyvässä kuin pahassa, mutta onnellinen loppu kruunaa kaiken. Sanan säilä iskee kipinää ja erittäin monipuolinen musiikki siivittää näytelmää.

"Leviällä tiellä kengät kuluu"

Näytelmän on kirjoittanut Merja Tuominen, tekstin sopivuutta nuorten näyttelijöiden suuhun on stilisoinut Matti Tapani, orkesterin johto on Heikki Eskolan harteilla, ja ohjauksesta vastaa Merja Tuominen.

Kiitos kaikille näytelmän katsomassa käyneille!

Zumba ja jumppa

Nykyisin Auranmaan kansalaisopiston vetämä eli mukaan pitää ilmoittautua heidän kauttaan. Kuitenkin edelleen tiistaisin zumbaa ja jumppaa.

Lasten- ja nuortenteatteri 2021

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.

Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon kunnostustöitä jatketaan vuoden 2023 aikana yläkerran parven korjauksella. Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään