Ajankohtaista

Keväällä peruuntunut Kaivo-näytelmä päästään toivottavasti esittämään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-4.10.
Katso esitysajat alla olevasta kuvasta. Lippuja ennakkoon kirjastosta, Nurmin kaupalta Ollilasta ja Petri Prusilalta (p. 044 012 3645). Keväällä ostetut lippuja voi käydä vaihtamassa sopivaan esityspäivään. Esityksissä RAJOITETTU yleisömäärä, joten kannattaa hankkia liput etukäteen.
Lisätietoa näytöksistä alempana kuvan jälkeen.

Zumba ja jumppa: alkaa 15.9. Zumba klo 18-19 ja jumppa klo 19-20. Osallistumismaksu vain toisesta 40€ ja molemmista 60€. Ohjaajana Merja (0400 800 796).

Lasten ja nuorten teatteritoiminnan ensimmäinen kokoontuminen ti 15.9. klo 16.30-17.30. Innokkaita esiintyjiä toivotaan ilmoittautuvan Merjalle (0400 800 796) tai Annella (044 514 8198). Ryhmässä on tarkoitus ennen kaikkea opetella esiintymistä ja ilmaisutaitoja, pitää hauskaa ja valmistaa myös esitettäväksi näytelmä "Kirjat sekaisin".

Kansantanssiryhmät Hurmurit, Veijarit ja Riijarit aloittivat harjoittelun 30.8. Ohjelmistossa on näytelmällinen tanssikokonaisuus "Elämä se on kuin silkkiä vaan", joka esitetään toivottavasti Ollilassa Nuorisoseurantalolla itsenäisyyspäivän viikonloppuna. Lisätietoja myöhemmin.
Muutama sananen korona-epidemian ehkäisystä näytelmäesityksissämme:

Yleisömäärä rajoitetaan 80/hlöä/esitys. Katsojat päästetään sisälle ja ohjataan istumapaikoille omina ryhminä ja huolehditaan turvaväleistä katsomossa. Narikat eivät ole käytössä, joten kannattaa ottaa takit mukaan istumapaikoille (koska osa kahvituksesta ulkona) .

Jokaisen katsoja saa halutessaan kaksi kasvomaskia. Käyttö SUOSITELTAVAA, mutta ei pakollista. Käsidesiä on riittävästi kokoajan saatavilla.

Väliaikakahvitus kahdessa paikassa, ulkona kahviteltassa ja sisällä ravintolassa. Näyttelijät eivät ole tekemisissä yleisön kanssa. Tuolit, ovien kahvat, wc-tilat pestään ja desinfioidaan ennen jokaista esitystä. Eteisessä vahtimestarit, jotka seuraavat ohjeiden toteutumista ja auttavat tarvittaessa.

Näitä ohjeita kun toteutetaan itsekukin, niin eiköhän se koronanpiru pysy poissa. Ohjeistusta päivitetään mikäli tarvetta ilmenee.

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään
Created with Woo®
Copyright (c)2017, All Rights Reserved.