Seuran kevätkokous 2024

Marttilan Nuorisoseuran kevätkokous on Nuorisoseurantalolla su 24.3.24 klo 15. Tervetuloa!
T: Johtokunta

Lieto-opiston harmonikkaryhmä

Tervetuloa konserttiin la 20.4. klo 15!

Teatterinäytökset 2024

Marttilan Nuorisoseuran teatteriryhmät, sekä lasten että aikuisten, kiittävät kaikkia katsomassa käyneitä! Nähdään taas vuonna 2025!

Lapsille kansantanssia

Tuo lapsesi tutustumaan iloiseen kansantanssiin leikin varjolla! Alle kouluikäisten ryhmässä tutustutaan kansantanssin alkeisiin iloisella asenteella ilman suuria vaateita.
Ryhmään ovat tervetulleita kaikki alla kouluikäiset lapset, alle 3-vuotiaille toivomme aikuisen mukaan. Tunnille tarvitset tossut, joustavat vaatteet, vesipullon ja iloista mieltä. Lämpimästi tervetuloa kanssamme tanssimaan.
Ohjaajat:
Heidi 040 064 0678
Leena 041 504 8331

Jumpataan Nuorisoseurantalolla

Tiistai-iltaisin alkaen 5.9.2023 jumpataan Marttilan Nuorisoseurantalolla teemalla "kunnossa kaiken ikää". Jumpat alkavat klo 19.00 ja kestävät noin tunnin ja vartin. 
Alkuun lämmitellään mukavasti musiikin tahdissa eri teemoilla. Lihaskunto-osiossa käydään läpi kaikki kehon suuret lihasryhmät ja lopuksi venytellään ja palautellaan hyvin. 
Jokainen tekee tietenkin omien rajoitteittensa mukaisesti. Ainoana ehtona on, että pystyy jumppaamaan lattiatasossa. 
Mukaan tarvitset sisä-tossut, joustavan vaatetuksen, juomapullon ja jumppa-alustan. Syksyn aikana käytämme myös apuvälineinä keppiä, käsipainoja ja kuminauhoja, joista tietoa myöhemmin. 
Tulethan iloisella mielellä mukaan t. ohjaaja Merja

Vuoden 2023 näytelmä Korkealta näkyy kauas - vai?

Marttilan Nuorisoseuran teatteri esitti keväällä 2023 näytelmän "Korkealta näkyy kauas - vai?" Näytelmän kirjoitti ja ohjasi Merja Tuominen, ja se oli itsenäinen jatko vuoden 2022 näytelmälle "Leviällä tiellä kengät kuluu". Edelleen elettiin Mattila nimisessä pienessä maalaiskunnassa, mutta nyt sen kirkonkylän ainoassa kerrostalossa. Vanhoja tuttuja hahmoja oli mukana ja paljon uusia.

Kiitos katsojille, näyttelijöille sekä talkooväelle!

Marttilan Nuorisoseura kiittää

Saimme lahjoituksena Osuuspankki Vakka-Auranmaalta kolme kaunista Arto Alieskolan puureliefiä. Ne pääsivät koristamaan salin seiniä. Suuret kiitokset!

Kevään 2022 näytelmä

Nuorisoseuran teatteriryhmä kurkistaa kevään näytelmässä pienen kunnan (kuten Marttila) Maunola-nimisen kylän tapahtumiin. Kunnan päättävät miehet suunnittelevat kylälle asioita, jotka eivät sovi naisten ja nuorten ajatukseen. Miten lopulta käy niin kylän kuin ihmisten rakkauselämän, se selviää huhtikuun kahden ensimmäisen viikonlopun aikana. Menneisyys ja nykyisyys lyövät näytelmässä kättä niin hyvässä kuin pahassa, mutta onnellinen loppu kruunaa kaiken. Sanan säilä iskee kipinää ja erittäin monipuolinen musiikki siivittää näytelmää.

"Leviällä tiellä kengät kuluu"

Näytelmän on kirjoittanut Merja Tuominen, tekstin sopivuutta nuorten näyttelijöiden suuhun on stilisoinut Matti Tapani, orkesterin johto on Heikki Eskolan harteilla, ja ohjauksesta vastaa Merja Tuominen.


Kiitos kaikille näytelmän katsomassa käyneille!

Zumba ja jumppa

Nykyisin Auranmaan kansalaisopiston vetämä eli mukaan pitää ilmoittautua heidän kauttaan. Kuitenkin edelleen tiistaisin zumbaa ja jumppaa.

Lasten- ja nuortenteatteri 2021

Lasten- ja nuortenteatterin näytelmän ”Kirjat sekaisin” -tallenne löytyy Facebook-sivuiltamme.


Marttilan Nuorisoseuratalon remontti

Talon kunnostustöitä jatketaan vuoden 2023 aikana yläkerran parven korjauksella. Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Seuraa meitä somessa

(c)2020, Kaikki oikeudet pidätetään